VÄLKOMMEN TILL LIVSNÄRA KOMMUNIKATION!

Livsnära Kommunikation finns för dig som är överlevare av trauma, övergrepp eller skam, eller mår dåligt av någon annan orsak. Beata betyder lycklig och välsignad, och det är det jag önskar dig. Jag önskar dig lycka. Välsignelse. Ett gott, ljust och rikt liv. Att glädjas över den människa vars blick du möter i spegeln, att kunna älska dig själv och vara stolt över den unika människa du är. Att njuta av vardagens små glädjeämnen och leva i kärleksfull gemenskap med dem i din närhet. Att försonas med det i livet som varit svårt, och se med hopp mot framtiden. Jag önskar dig att vara en överlevare och en övervinnare.

Jag vet att det inte är självklart med hopp och glädje, livet kan ibland kännas tungt och svårt. Jag har egen erfarenhet av att livet gått sönder på flera sätt, men har fått erfara att det finns en väg tillbaka, det är möjligt att gå ett litet steg i taget på väg mot en ljusare morgondag. Ur det tunga kan livgivande glädje födas, livet kan vända och bli ljust och fyllt av livsglädje igen. Den livsglädje jag har fått, önskar jag även dig.

Livsnära Kommunikation är en samtalsmottagning i södra Halland samt via Skype, för dig som är överlevare av trauma, övergrepp eller skam, eller mår dåligt av någon annan orsak. Här kan du få stöd och hjälp vid olika typer av problem som stress, relationsproblem, livskriser, ångest, trauma och övergrepp. Kanske vet du inte riktigt vad som är fel men behöver någon att reda ut tankarna tillsammans med. Välkommen att kontakta mig för samtal eller information.

Jag som driver Livsnära Kommunikation är legitimerad specialistsjuksköterska och ordinerad pastor. Pågående utbildning till traumaterapeut, psykoterapeut med specialkompetens att möta överlevare av sexuella, fysiska, känslomässiga och andliga övergrepp eller andra trauman.

Jag kommer gärna till er och föreläser om livsnära ämnen vid föreläsningar som berör. Vi möter livet ärligt som det är och låter vårt inre både utmanas, beröras och få hopp.

Fortsätt gärna titta runt på sidan eller kontakta mig för mer information eller boka tid för samtal.

Jag önskar dig allt gott!

Kristina Nylander

Kommentera