OM LIVSNÄRA KOMMUNIKATION & KONTAKT

Livsnära Kommunikation finns för dig som är överlevare av trauma, övergrepp eller skam, eller mår dåligt av någon annan orsak. Beata betyder lycklig och välsignad, och det är det jag önskar dig. Jag önskar dig lycka. Välsignelse. Ett gott, ljust och rikt liv.

Jag som driver Livsnära Kommunikation heter Kristina Nylander. Jag erbjuder samtalsterapi i en inkluderande och accepterande miljö, vid mottagningen i Halmstad eller via Skype.

Fortsätt läsa för kontaktuppgifter och mer information om Livsnära Kommunikation och om mig, Kristina Nylander.

KONTAKT
Du är välkommen att ta kontakt med mig per telefon, sms eller e-post för mer information, boka tid för samtal eller boka in en föreläsning.

Tel & sms: 0700 407085
E-post: kristina@livsnara.se
Samtalsmottagning i Halmstad eller via Skype.

Sekretess. Innehar F-skatt. Följer branschens normer gällande handledning.
Samtal på svenska, engelska samt lätt svenska.

OM BEATA SOM MITT FÖRETAG HETTE TIDIGARE

Livsglädje

Beata är latin för ”lycklig” eller ”välsignad”, och det är det jag önskar dig. Lycka. Välsignelse. Livsglädje. Jag önskar dig glädje över livet, att du på morgonen när du vaknar kan känna en ilning av nyfikenhet över din nya dag. Att glädjas över den människa vars blick du möter i spegeln, att kunna älska dig själv och vara stolt över den unika människa du är. Att du kan njuta av vardagens små glädjeämnen, och leva i kärleksfull gemenskap med dem i din närhet. Att försonas med det i livet som varit svårt, och se med hopp mot framtiden. Jag önskar dig att vara en överlevare och en övervinnare.

Livet kan vända

Jag vet att det inte är självklart med hopp och glädje, jag vet hur hopplöshet känns. Och jag vet att vägen till ny livsglädje kan vara både svår och smärtsam. Men jag vet att att det finns en sådan väg, att det är möjligt att gå ett litet steg i taget på väg mot en ljusare morgondag. Jag vet att livet kan vända. Den livsglädje jag har fått, önskar jag även dig.

OM MIG
 

Utbildning & livserfarenhet

Jag är legitimerad specialistsjuksköterska och ordinerad pastor, med arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg samt pastoral själavård. Jag har tio års utbildning på högskolenivå, med kandidatexamen inom vård och omsorg samt sexårig teologisk högskoleutbildning, däribland flertalet kurser inom psykologi och själavård,

Pågående utbildning till traumaterapeut, psykoterapeut med specialkompetens att möta överlevare av sexuella, fysiska, känslomässiga och andliga övergrepp eller andra trauman, vid IPSICC, International Psychotherapy School in Christian Culture.

Erfarenhet av en mångkulturell miljö.

Jag har egen erfarenhet av att livet gått sönder på flera sätt, att livet kan kännas mörkt som konsekvens av övergrepp, skam och smärta. Men jag har fått erfara att det finns en väg tillbaka, det är möjligt att uppleva en ljus framtid. Vägen till helande är inte smärtfri, men ur det tunga kan livgivande glädje födas. Livet kan vända och bli ljust och fyllt av livsglädje igen.

Min livssyn vilar på biblisk värdegrund och terapin sker utifrån en kristen kulturförståelse. Jag tror att det finns en Gud som vill vår värld, vårt liv och vårt bästa och att Han önskar att vi ska ha ett så bra liv som möjligt. Jag är övertygad om att Gud finns nära dig och mig oavsett våra omständigheter och att Han vill vara till vår hjälp när vi frågar efter den hjälpen.

Nätverk

Livsnära Kommunikation är en del av följande nätverk:

TRÖST
Nätverket Tröst samlar terapeuter med specialkompetens att hjälpa överlevare av sexuella, känslomässiga, fysiska och andliga övergrepp, se www.tröst.se.